Профорієнтація доцента Олени Симоненко в Опорний навчальний заклад - Вороньківський НВК

9 квітня 2020, 16:07

 Доцент кафедри статистики та економічного аналізу Симоненко Олена Іванівна  6 березня  2020 року відвідала Опорний навчальний заклад - Вороньківський НВК в рамках здійснення профорієнтаційної роботи.

  

Вона провела бесіду з учнями 9-11 класів і розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його історію та структуру.

Майбутні випускники отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, і зокрема на економічному факультеті. Учні були ознайомлені із спеціальностями та освітніми програмами економічного факультету, можливістю навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою, проходження виробничих практик за кордоном, активно проводити культурне та спортивне дозвілля, що формує різноманіття студентського життя, дана інформація про перспективи працевлаштування випускників. У бесіді було призначено значну увагу щодо особливості та переваги навчання студентів за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»..

Учні  отримали інформаційні буклети економічного факультету НУБіП України та заповнили анкети випускника.

  

Слід зауважити про неабиякий інтерес учнів   до повідомленої їм інформації стосовно навчання в НУБіП та вимог вступу у цілому, що проявився у низці питань щодо навчально-виховної діяльності студентів нашого  університету.  Випускники активно цікавилися правилами прийому на економічний факультет університету, переліком конкурсних предметів, торішнім прохідним балом на окремі спеціальності, ліцензійним обсягом та кількістю місць державного замовлення за окремими спеціальностями обмеженнями щодо кількості поданих заяв на місця державного замовлення, вартістю навчання за контрактом, переліком та формою подачі документів для участі в конкурсному відборі, навчанням на військовій кафедрі, умовами проживання у гуртожитках.

Спілкування з  учнями було відвертим та цікавим, тому будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Симоненко О.І. запросила випускників навчального закладу на День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

 

Олена Іванівна Симоненко, канд. екон. наук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook