ОСОБЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИВЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН НЕЕКОНОМІЧНИМИ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ

8 квітня 2020 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину, навчання всіх студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП.

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології 4 курс ОС «Бакалавр» спеціальністі 162 «Біотехнології та біоінженерія» опановує дисципліну «Економіка і організація біотехнологічної  промисловості» за допомогою сертифікованого курсу на платформі  «Еlearn». Зареєстровано на курсі 31 студент денної та 11 студентів заочної форми навчання. На наведених нижче графіках видно динаміку роботи студентів, яка характеризується періодичністю відповідно до розкладу. 

  

    

Зі слів к.е.н., доцента Гуцул Т.А., лише перший тиждень навчання для студентів став викликом. Але потім вони адаптувались і почали  виконувати всі отримані завдання, перебуваючи вдома.

Наразі завдяки електронному курсу на платформі «Еlearn», а також месенджерам та соціальним мережам забезпечується постійний зв’язок зі студентами, які активно задіяні в освітньому процесі. Була створена група у програмному забезпеченні «Telegram », де  відбувається постійне «живе» спілкування із викладачем, яка анонсує про наступні теми, надає перелік онлайн-ресурсів вивчення матеріалу, вказує на види завдань та терміни їх здачі, а студенти, в свою чергу, дискутують з професійних питань, отримують компетентні відповіді та поради. 

      

Став в нагоді і друкований варіант робочого зошита, який студенти отримали на початку семестру. 

    

 

Використання сучасних технологій дає змогу повноцінно співпрацювати і виконувати поставлені завдання незважаючи на відстань.

Анна Якимовська,

асистент кафедри

економіки підприємства ім. проф. Романенка І.Н.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook