Прорив у використанні технічних засобів в навчальному процесі

8 квітня 2020 року

 

Карантин надав можливість університету здійснити справжній прорив у використанні технічних засобів навчання через широке використання загальнодоступних сучасних онлайн-платформ! А студентам і викладачам в умовах дистанційного навчання надана змога ретельніше і тісніше контактувати виконуючи навчальні і програмні завдання НУБіП України.

Студенти агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, економічного факультету НУБіП України при вивченні дисциплін правового спрямування активно користуються онлайн-платформами, забезпечуються матеріалами навчальних програм, а також отримують практичні завдання у вигляді ситуацій, що потребують вирішення або врегулювання за допомогою та у спосіб, що надані нам Конституцією і законами України.

 

Слід зазначити, що дистанційна робота зі студентськими колективами дає також можливість додаткового контролю сприйняття та засвоєння знань в різних галузях права. Зокрема,  зважаючи на значний практичний юридичний досвід більшості викладацького складу, студенти мають можливість побачити як проекти, так і готові документи, що використовувались викладачем-практиком.

Викладач, спілкуючись здебільшого зі старостами груп, посилює тим самим їх роль у комунікаціях з внутрішньо груповими спільнотами, передає завдання до самоконтролю та додаткові матеріали до вивчення "з цікавинками".

Дякуючи мудрим рішенням керівництва НУБіП України навчальний процес продовжується, долаючи загальнонаціональні і світові виклики під час карантинних заходів!!

Бережіть себе і своїх близьких!!

 

Карім Ємельяненко,

старший викладач кафедри теорії

та історії держави і права,

кандидат юридичних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook