Карантин продовжено, а це значить, що продовжується дистанційне навчання студентів

8 квітня 2020 року

     І я  сьогодні хочу розказати,  як вивчають "Вищу математику"  студенти 1 курсу факультету інформаційних технологій:  згідно календарного плану занять у них було протягом тижня  6 год.  аудиторних занять з   вищої математики (3 год. лекцій  і 3 год. практичних )  і + 2 год. додаткових консультацій (за власною ініціативою викладача і побажанням студентів).  

     Всі  ми колись вчили математику, дехто, навіть, вищу математику, це я до того, що дисципліна дуже складна - інформації  багато, формул ще більше і розібратись в цьому всьому доволі складно. Але студенти, я зараз   розказую про спеціальності "Економічна кібернетика" і "Цифрова економіка", старались, прикладали   багато зусиль, щоб опановувати цю науку, і я, як викладач допомагала їм по-максимуму: доступні   лекції, змістовні практичні заняття, посилання на літературу, на інтернет-ресурси. І я впевнена, що   разом ми б цю науку опанували, і всі студенти успішно (чи не зовсім успішно) склали б іспит з вищої   математики.

  Але, життя вносить свої корективи, і ось карантин - а навчатись потрібно! Тому ми - я і мої   студенти, вже четвертий тиждень навчаємось дистанційно - працюємо в ельорні, в новоствореному   курсі "Математика для економістів"(ч.1 "Вища математика"). За цей час студенти вище згаданих спеціальностей (загалом 18 студентів - всі зареєстровані,   всі активні і постійно працюють) опрацювали

 

 

Ружило Марія Ярославівна, старший викладач 
кафедри вищої математики ім. акад. М.П. Кравчука

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook