Досвід проведення профорієнтаційної роботи доцентом кафедри охорони праці та інженерії середовища Єременком О.І.

7 квітня 2020 року

У січні-березні цього року доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Єременко О.І. провів інтенсивну профорієнтаційну роботу з випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій та коледжів Київської області. Надіславши повідомлення на електронні адреси керівників кількох десятків шкіл та гімназій Київщини та сусідніх областей, він просив донести учням інформацію про умови вступу до нашого університету, зокрема механіко-технологічного факультету. Так, зацікавленість щодо участі в олімпіаді НУБіП України виявили випускники Березанської ЗОШ № 2, Буртівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. (Кагарлицький район).

Більш ефективною виявилися зустрічі Олександра Івановича з учнями випускних класів шкіл і гімназій м. Василькова. Такі зустрічі відбулися у Васильківських ЗОШ І-ІІІ ступенів №№ 1, 3, 7 та 8; у Васильківському НВК; в академічному ліцеї "Престиж". Під час бесід Єременко О.І. розповів про перспективи навчання на механіко-технологічному факультеті університету та переваги участі в олімпіаді. Цікавими для абітурієнтів виявилися перегляд відеороликів про навчання на механіко-технологічному  факультеті та загалом у НУБіП України.

Бесіди відбувалися у класах та інколи навіть перед входом до школи (гімназії).

За результатами проведеної доцентом Єременко О.І. профорієнтаційної роботи найбільший інтерес щодо участі в олімпіаді НУБіП України та вступу до механіко-технологічного факультету виявили такі випускники м. Василькова:

1.                Паламарчук Ярослав (Васильківський НВК, гімназія ЗОШ № 8);

2.                Плаксюк Михайло (Васильківський НВК, гімназія ЗОШ № 8);

3.                Тархов Олександр (Васильківський НВК, гімназія ЗОШ № 8);

4.                Тесленко Нікіта (Васильківський НВК, гімназія ЗОШ № 8);

5.                Мельниченко Марія (Васильківський академічний ліцей "Престиж");

6.                Урбанський Денис (Васильківська ЗОШ № 3);

7.                Зарешняк Михайло (Васильківська ЗОШ № 1);

8.                Лупинос Дмитро (Васильківська ЗОШ № 7);

9.                Данилюк Вадим (Васильківська ЗОШ № 3).

Перші шість учнів випускних класів м. Василькова вже виконали завдання та пройшли реєстрацію як учасники 1-го туру Олімпіади НУБіП України від механіко-технологічного факультету. Оскільки терміни проведення 1-го туру олімпіади продовжено до 17 квітня 2020 р., Єременко О.І. наполегливо продовжує профорієнтаційну роботу з іншими випускниками із зазначеного списку дистанційно.

Нині профорієнтаційну роботу серед випускників варто продовжити у електронно-інформаційному полі зі застосуванням потенціалу соціальних мереж, систем Viber, e-mail тощо.

За проведену роботу, яка вже принесла результати, хочу висловити подяку доценту кафедри охорони праці та інженерії середовища Єременку О.І.

 

Завідувач кафедри охорони праці

та інженерії середовища О.В. Войналович

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook