Сучасні форми організації освітнього процесу

31 березня 2020, 16:03

 Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину навчання студентів технічних та агробіологічних спеціальностей проводиться за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП, а також шляхом листування за електронною адресою викладача, використання програм Viber, Skype, Telegram та WhatsApp.
Відразу ж після запровадження карантину усім студентам було повідомлено про організацію навчання у дистанційній формі на платформі Moodle. Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) - це модульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище, яке називають також системою управління навчанням, системою управління курсами, віртуальним навчальним середовищем або просто платформою для навчання, яка надає викладачам та адміністраторам великий набір інструментів для комп’ютеризованого навчання, в тому числі дистанційного.

Система управління навчанням MOODLE має багато функцій, що полегшують процес оцінювання знань студентів. Контроль знань здійснюється в системі за допомогою окремого модуля, який пропонує багато видів тестів, надає можливість перетестування з дозволу викладача, можливість захисту від списування шляхом рандомізації питань в тестових завданнях, організації бази даних питань для використання їх у тестах. Система має механізми зберігання поточних оцінок кожного студента за всіма дистанційними курсами, встановлення шкали оцінок, напівавтоматичного перерахунку результатів тестування тощо.

Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей успішно використовують численні форми навчання та постійно знаходяться на зв’язку зі своїми студентами.

Яременко Н.В.
Цимбал С.В.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook