Результати проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова»

1 березня 2020, 10:54
Щорічно на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей проводиться Всеукраїнська студентська олімпіади з «Англійської мови» (для закладів вищої освіти, де англійська мова не є спеціальністю). В олімпіаді взяли участь студенти, які мали бажання перевірити свої знання з англійської мови, оскільки за допомогою іноземної мови з’являється можливість спілкуватися з людьми по всьому світу. Туризм, кіно, мистецтво, наука, інтернет та інші сфери набувають нових фарб. Знання англійської мови дає набагато більше можливостей для власного розвитку та реалізації свого потенціалу. Адже з англійською мовою вам відкривається весь світ!
 
 
На виконання наказу ректора НУБіП України від 17.12.2019 р. № 1580 І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н. р. з навчальної дисципліни «Англійська мова» проведено 19 лютого 2020 року науково-педагогічними працівниками кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей. Комісія у складі канд. філол. наук, доц. Грабовської І.В., канд. психол. наук, доц. Цимбал С.В., канд. пед. наук., доц. Яременко Н.В. перевірила та оцінила знання студентів із таких основних іншомовленнєвих компетентностей як аудіювання, читання, письмо і використання мови, визначивши переможця. І місце посіла Анастасія Кирилюк, студентка гуманітарно-педагогічного факультету(викладач – канд. філол. наук, доц. Підпалий А.В.).
 
 
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» серед студентів вищих навчальних закладів України, де англійська мова не є спеціальністю, відбуватиметься на базі Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця). Бажаємо переможниці успіху та гідно представити НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади.
Інна Грабовська,
завідувач кафедри,
Світлана Цимбал,
доцент кафедри,
Наталія Яременко,
доцент кафедри
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook