Гуртківці ознайомилися з освітньою програмою Британської Ради в Україні

12 березня 2020, 12:41

У контексті тижня англійської мови з метою ознайомлення з онлайн-ресурсами вивчення та викладання англійської мови гуртківці студентського наукового гуртка «Англійська мова в сучасному світі» разом із викладачами кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Інною Грабовською та Людмилою Березовою відвідали Британську Раду в Україні. Британська Рада – це міжнародна організація Сполученого Королівства, ціль якої – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей. Вона працює у більш ніж 100 країнах на шести континентах, створюючи можливості міжнародної співпраці щодня.

Британська Рада має численні безкоштовні онлайн-ресурси, що допомагають дорослим, підліткам та дітям вивчати англійську. Серед ресурсів є відео, комплекси вправ з аудіювання та граматики. Британська Рада пропонує цілу низку мобільних додатків для вивчення англійської мови. Мову можна вивчати в іграх, подкастах, фільмах та вікторинах. Ці додатки ефективно допомагають покращувати навички англійської мови у граматиці, словниковому запасі та підготовці до складання міжнародних іспитів.

Одним із найбільш популярних та корисних онлайн-ресурсів від Британської Ради є її канал Youtube. Він надає можливість за переглядом відео-матеріалів дізнатися як писати ділові листи, вивчати ідіоми, удосконалювати стратегії швидкого запам’ятовування лексичних одиниць та багато іншого. Окрім того, Британська Рада пропонує численні аудіо- та відеоматеріали для покращення мовної практики. Серед них є подкасти з оповіданнями, аудіосеріали, створена спільно з ВВС добірка телепрограм для вивчення англійської мови, а також навчальне відео з поясненнями, як правильно використовувати мову в комунікативних ситуаціях.

Провідні експерти Британської Ради діляться з викладачами англійської мови британським досвідом та інноваціями у галузі методики викладання англійської мови. Запропоновано мережу професійної підтримки, що містить сотні високоякісних онлайн-ресурсів, методичних рекомендацій, розробок планів-конспектів занять, спрямованих на допомогу викладачам у їх професійному розвитку.

Дякуємо Британській Раді в Україні за співпрацю. Отримані в Британській Раді знання сучасних онлайн-технологій викладання англійської мови, набутий досвід і навички будуть впроваджені у навчальний процес викладачами кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, а також стануть у нагоді гуртківцям під час підготовки до складання ЄВІ в магістратуру.

Інна Грабовська,

завідувач кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей,

Людмила Березова,

доцент кафедри англійської мови

 

для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook