СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 13 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ ДИСТАНЦІЙНО

6 квітня 2020, 16:40

Студенти 1 курсу 13 групи факультету ветеринарної медицини вдома дистанційно освоюють ветеринарну медицину: вони активно відвідують електронну навчальну платформу «еlearn» https://elearn.nubip.edu.ua/login/index.php, спілкуються з викладачами в он-лайн і виконують всі завдання, які ставлять викладачі перед ними.


Крім того, студенти групи активно проводять час, займаючись спортом вдома, відвідують он-лайн музеї, слухають музику та дивляться наукові фільми.
Триває і виховна робота. Щодня наставник групи Тарас Савчук виходить на зв’язок та он-лайн проводить консультацію, цікавиться станом здоров’я, а також місцем перебування студентів, нагадує про необхідність дотримання карантинних заходів, поро дистанційне навчання та активне проведення часу. Також студенти он-лайн спілкуються між собою, вирішуючи різні завдання.


Студенти групи дякують всім викладачам університету за консультації і з нетерпінням ждуть закінчення карантину, щоб вернутися в стіни рідного факультету і закріпити свої здобуті знання.
Студенти 1 курсу 13 групи факультету ветеринарної медицини здатні навчатися дистанційно і активно проводити час!
Всім тільки 36,6! Будьте здорові!

Куратор 13 групи 1 курсу Т.Л. Савчук
Староста групи О.О. Міщенко
Заст. старости групи К. В. Сержант

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook