Марія Посільська: «В епоху інтернету немає нічого неможливого чи недосяжного»

5 квітня 2020 року

         - Представтеся, будь ласка. Де Ви знаходитеся на період карантину? 

-  Мене звати Марія Посільська, я студентка спеціальності «Облік і оподаткування» М1. Наразі дуже важливо не наражати себе та рідних на небезпеку, тому я залишаюсь вдома.

- Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

- Так. Зараз весь освітній процес направлений на самостійне вивчення. Ми працювали з навчальним порталом НУБіПа, тепер стало більше роботи, проте і в нас більше вільного часу. Дуже важливо, щоб цей час був використаний з користю.

- Які маєте побажання для викладачів?

- Ми задоволені реалізацією дистанційного навчання. Викладачі роблять все, що в їх силах. Курси наповнені практичними, самостійними, тестами для перевірки знань, є презентації, відео, проводяться онлайн лекції, до будь-кого можна звернутись онлайн і отримаємо відповідь.

 - Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?

-Немає можливості відповісти на питання точно. У різних студентів різні завдання займають відмінну кількість часу, тим паче в день. Якщо не брати до уваги часу, витраченого на слухання лекції чи ознайомлення з нею на навчальному порталі, то в середньому 3-5 годин в день. Це дуже усереднений показник. Наприклад, вчора я виконала завдання за 1.5 години, а позавчора - витратила весь день.

-  Чи вдається під час карантину (займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки)?

- Карантин це вимушений захід. В епоху інтернету немає нічого неможливого чи недосяжного. Наразі можна займатись усіма справами, не виходячи з дому. Навчальні чи художні книжки доступні онлайн, тренування можна провести по відеозв’язку, роботу можна отримати на пошту.

 Розмовляла Мельянкова Людмила ,

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook