Юлія Шохіна: "Дистанційне навчання на економічному факультеті організовано на високому рівні"!

2 квітня 2020 року

   З метою запобігання поширення коронавірусної інфекції освітній процес призупинився – студенти та слухачі денної, заочної форм навчання та підвищення кваліфікації на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року почали навчатися за дистанційною формою.
   Які враження від дистанційного навчанням у студентів, чи легко вони адаптувалися до дистанційного режиму, і які побажання до викладачів, – ми з’ясували, поспілкувавшись з Юлією Шохіною.

• Доброго дня, представтеся, будь ласка:
- Шохіна Юлія, студентка 1 курсу 4 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», економічний факультет НУБіП України.

• Де Ви знаходитесь на період карантину?
- Наразі я знаходжуся вдома, в м. Прилуки, Чернігівської області.

• Які ваші враження від ситуації в цілому? Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?
- Дізнавшись про ситуацію в світі, я дуже засмутилася, але до останнього не вірила, що це буде стосуватися і нашої країни. Паніка з`явилася, коли наша країна оголосила карантин, а навчання стало дистанційним. До дистанцій-ного режиму я не могла звикнути, напевно, перші 4 дні. Але вже після перших лекцій, які проводили наші викладачі, стало зрозуміло, що це за вірус, і що паніка в вирішенні цієї проблеми є зайвою. Я заспокоїлася і прийняла всі потрібні міри безпеки.

 

• Які побажання Ви маєте до викладачів?
- Прошу наших викладачів й надалі нас розуміти та підтримувати. Бажано за один раз не задавати багато, а розділити, краще менше, але частіше, та й на вирішення завдань всього декілька днів, а це не завжди є можливим, оскільки в більшості студентів немає доступу до швидкого інтернету.

• Скільки часу займає у вас дистанційне навчання?
- Навчання займає кожного дня не менше двох годин, а, як правило, й більше.

• Чи вдається під час карантину займатися спортом, читати книжки або своїм хобі?
- Особисто я не встигаю дочитати 30 сторінки книги вже 3 дні, а спортом звичайно займаюся, але в домашніх умовах не такий ефект.

• Юліє, успіхів всім нашим студентам і з нетерпінням чекаємо закінчення карантину!

Розмову провела Костюк Вікторія, 
доцент кафедри банківської справи та страхування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook