Кафедра статистики та економічного аналізу продовжує активно працювати зі студентами магістерської програми «Стратегічний облік та бізнес-соціальна аналітика» в Е-learn

31 березня 2020 року

31 березня 2020 р. згідно з розкладом відбулися лекції і практичне заняття з дисциплін «Стратегічний управлінський облік» та «Аналітичне обґрунтування управлінських рішень» на базі Elearn з магістрами спеціальності «Облік і оподаткування» магістерської програми «Стратегічний облік та бізнес-соціальна аналітика» завідувача кафедри, д.е.н., професора Лазаришиної І.Д.

Ці навчальні дисципліни є практично-орієнтованими, містять багато реальних ринкових ситуацій, які випускники НУБіП України будуть вирішувати у своїй професійній діяльності. Магістри мають можливість вивчити і реалізувати на практиці сучасні методи і моделі стратегічного управлінського обліку та економічного аналізу, які викладаються лише у кількох вишах України. Також при вивченні цих двох дисциплін навчального плану магістри використовують реальні  дані вітчизняних підприємств – баз для написання магістерських робіт.  Варто зазначити, що більшість студентів групи мають практичний досвід роботи за спеціальністю і є гарно підготовленими майбутніми головними бухгалтерами, аудиторами, бізнес-аналітиками, фінансовими аналітиками, керівниками власних консалтингових фірм.

 

Компетентнісний підхід, який застосовують у навчальному процесі всі викладачі кафедри статистики та економічного аналізу, забезпечує формування soft skills випускників, їх готовність гнучко реагувати на зміни і виклики у бізнес-середовищі і допомагає їм бути конкурентними на ринку праці.  І система Elearn, яка використовується у НУБіП України,  сприяє цим процесам. 

 

 

 

 

Інна Лазаришина,

д.е.н., професор, завідувач

кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook