ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ON-LINE БУВАЄ!!!

1 квітня 2020, 10:00

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ON-LINE БУВАЄ!!!

(частина 2)

 

         Так хто він, справжній Поет? В чому його секрет? В чому його таємниця? Відповіддю на це запитання ділиться словами Вадима Крищенка студентка факультету ТВБ Діана Омельчук

 


 

         А де у житті біле і чорне? Чи є межа між ними? Якщо є, то де вона ? Поет Вадим Крищенко знає відповіді на ці запитання. А з ним – студентка гуманітарно-педагогічного факультету Єлизавета Затона):

 


 

         Вадим Дмитрович Крищенко знає багато і про формулу життя. І про те, що біль минає – також. По-чоловічому його підтримують студенти факультету ТВБ Богдан Пуленко та Ілля Матяш.   

 


 

         Ось таке розуміння правильного шляху у житті  - у Вадима Крищенка.  А ось так інтерпретує його студентка факультету ТВБ Марина Ряго:

 

 

         Живем для добра – і розуміємо, як добре бути добрим! Як і студентки гуманітарно-педагогічного факультету Діана Сидоренко, Дарина Салімоненко та Ірина Солодовнік.

 


 

         Так, життя для того, щоб творити добро.  І щоб когось зігрівати своїм теплом. Читаючи поезію Вадима Крищенка, це зрозуміли студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Наталія Жогло і студентка  гуманітарно-педагогічного факультету  Ірина Мельниченко.

 


 

         Що ж, у добрі, щирості, щедрості – душа українця. Про це – поезія Вадима Дмитровича Крищенка у виконанні студентки факультету тваринництва та водних біоресурсів Катерини Волинець.

 

 

Чекайте завершення! 

Ірина Майднанюк

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook