Викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка активно проводять дистанційне викладання дисципліни «Патофізіологія тварин»

1 квітня 2020, 10:20

Викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Анатолій Мазуркевич, Василь Данілов, Юрій Харкевич, Тарас Савчук та Роман Бокотько активно проводять дистанційне викладання дисципліни «Патофізіологія тварин» на електронній навчальній платформі «еlearn» для студентів повного терміну навчання 3 курсу факультету ветеринарної медицини (https://elearn.nubip.edu.ua/login/index.php). Також викладачі зв’язуються з студентами по відеозвязку та в online-спілкуванні надають консультацію з незрозумілих питань.

 


Станом на сьогодні студенти завершили вивчення третього змістовного модуля, в який увійшли такі теми, як «Патофізіологія крові», «Патофізіологія серцево-судиної системи» і «Патофізіологія дихальної системи».


З 162 студентів модуль здали 118. Іншим потрібно буде ще попрацювати. Активність студентів, що заходять на електронний курс, є високою і складає 87 %. На даний час з студентами, які не заходять на електронний курс, проводиться робота та вияснюється причина.


Студенти з нетерпінням чекають закінчення карантину, щоб вернутися в стіни рідного факультету і практично закріпити свої знання, здобуті "на відстані".
Студенти 3 курсу факультету ветеринарної медицини здатні опрацювати дисципліну «Патофізіологія тварин» дистанційно!!!
Всім - тільки 36,6! Будьте здорові!

Старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка
Тарас Савчук

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook