ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ

31 березня 2020 року

31 березня 2020 року відбулося засідання кафедри статистики та економічного аналізу з використанням сервісу Cisco Webex. Модератором засідання виступив доцент Анатолій Шиш.

 

Засідання розпочала завідувачка кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина. Спершу вона ознайомила з основними змінами, які відбулися в освітньому середовиші. Зокрема, про можливість складання студентами залікової та екзаменаційної сесій в дистанційному режимі, всі ІІ етапи Всеукраїнських студентських олімпіад перенесено на осінь, конкурси наукових робіт будуть проведені за графіком в режимі відео-конференцій.

 

Далі мова йшла про організацію та проміжні підсумки дистанційного виконання обсягів навчальної роботи згідно з розкладом занять відповідно до Наказу № 268 від 19.03.2020р. Доцент Тетяна Собченко  проінформувала про постійний контроль за відвідуваністю студентами навчального порталу НУБіП та виконання ними завдань, стан розробки курсів на порталі Elearn. Завідувачка наголосила на посиленні практичної складової для всіх навчальних дисциплін.

 

Cтарший викладач Леся Воляк поділилися досвідом проведення лекцій та практичних занять у форматі відеоконференцій з використанням сервісів Cisco Webex та Zoom з дисциплін «Theory of Probability and Mathematic Statistics» та «Statistics» для бакалаврів спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування». 

Разом із керівниками бакалаврських робіт було обговорено стан готовності випускних робіт  студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Також розглянули питання щодо узгодження змін до Плану роботи з роботодавцями у березні-квітні 2020 р. Доповідала старший викладач Леся Рябенко.

Було обговорено проведення відкритої лекції доцента Олени Богданюк 27 лютого 2020 року на тему «Index Analysis» з дисципліни «Статистика» для студентів 2 курсу спеціальності «Облік і оподаткування». Було позитивно оцінили проведене лекційне заняття, відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом дисципліни, логічність та послідовність викладу матеріалу, різноманітність педагогічних методів та прийомів.

 Інна Лазаришина нагадала викладачам про підготовку навчальних матеріалів, робочих зошитів, лекційного матеріалу для майбутнього начального року в 2020-2021 роках. 

 

 

 

 

Леся Воляк,

к.е.н., старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook