Поєднуючи дистанційне навчання і підготовку до ЄВІ з англійської мови

31 березня 2020 року
Привіт. Мене звати Вікторія Горб. Я староста 4-го курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту. Під час карантину я знаходжусь вдома, у місті Пирятин, Полтавської області.
 
-Чи легко Ви адаптувались до дистанційного режиму навчання?
- Це більш незвично, ніж складно. Коли ти 3,5 років знаходишся в аудиторіях - слухаєш лекції та відвідуєш семінари, то теперішня кардинальна зміна формату занять дещо дезорієнтує, до того ж це останній семестр.
Але є в цьому і позитивний момент. Вважаю, що це новий досвід, що це також зручно і комфортно а тому такий формат навчання можна використовувати у різних ситуаціях.
-Які у Вас  побажання до викладачів?
- Спершу хотілося б побажати викладачам терпіння та мудрості. На мою думку, організація роботи дистанційно – це завдання не з легких, що вимагає прикладання неабияких зусиль, до того ж в університеті працюють викладачі за різними віковими категоріями, що означає: молодшим викладачам, напевно, буде простіше у розробці матеріалів дисциплін в on-line. Також хочу попрохати викладачів, щоб вони на платформі E-learn більше розміщували графічних матеріалів та відео, адже це допоможе студентам краще засвоїти матеріали.
-Скільки часу  в день у Вас йде на самостійне навчання?
-Це залежить від дня. Наприклад, одного дня самостійне навчання може тривати близько 50 хв, а іншого  -3-4 год. Також включаю до самостійного навчання вивчення англійської мови ( підготовка до ЄВІ ) та підготовку до складання державного іспиту.
 
 
-Чи вдається під час карантину займатись спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки?
-Так, мені вдається організовувати свій час таким чином, щоб я могла виконувати і інші свої справи. Тому я додатково вивчаю англійську мову, читаю книги та дивлюсь цікаві відео на Youtube каналах.
-Що виявилось найважчим під час карантину?
-По-перше, це адаптуватись до змін у навчальному процесі, перелаштуватись на дистанційну форму роботи. По-друге, це змусити себе працювати вдома (бо ми звикли більше вдома відпочивати, коли приїжджаємо на вихідні). І по-третє, це те, що не зовсім легко вивчати деякі дисципліни без пояснення викладача «на живо». Але, разом з тим, це дійсно цікавий досвід.
 
   Розмовляла Тетяна Артюх,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook