Майбутні лікарі ветеринарної медицини вивчають лікарські рослини дистанційно

31 березня 2020 року

Систематична розробка і сертифікація електронних навчальних курсів в НУБіП України дозволила швидко перейти на дистанційну форму організації освітнього процесу в умовах карантину.

Викладання дисципліни «Лікарські рослини» на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії забезпечують завідувач кафедри Вадим Іщенко  і доценти Григорій Бойко і Юлія Палиця.
Григорій Васильович та Вадим Дмитрович допомагають в опановуванні студентами 1 та 3 курсу теоретичного матеріалу, а Юлія Василівна проводить лабораторні роботи і контролює виконання самостійних робіт.
Для дистанційного викладання дисципліни «Лікарські рослини» використовується сертифікований електронний курс, розміщений на навчальному порталі НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/, який містить необхідний лекційний матеріал, відео-матеріали, лабораторні та самостійні роботи.


Електронний навчальний курс «Лікарські рослини» після сертифікації активно та постійно використовується студентами і викладачами для ефективної взаємодії. Крім того, спілкування із студентами здійснюється викладачами через електронну пошту і месенджери. Для підтримки дисципліни студентів та звичного ритму і щоб краще розподілити час студентів, всі заняття проходять згідно розкладу аудиторних занять.


Моніторинг показав найбільшу активність 19 і 24 березня:в ці дні за розкладом студенти опрацьовували лекційний матеріал і виконували лабораторну роботу.

 

Планета дає нам постійні виклики і випробування, до яких нам потрібно адаптуватись. І хоча між нами відстань, використання сучасних технологій дає змогу повноцінно співпрацювати і виконувати поставлені завдання.

Григорій Бойко, Юлія Палиця

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook