ДИСТАНЦІЙНА УСПІШНІСТЬ 6 ГРУПИ 2 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ З ДИСЦИПЛІНИ «БІОХІМІЯ ТВАРИН З ОСНОВАМИ ФІЗИЧНОЇ І КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ»

30 березня 2020 року

Викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого, професор Лілія Калачнюк та доцент Валерій Цвіліховський активно проводять дистанційне викладання дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» на електронній навчальній платформі «еlearn» для студентів повного терміну навчання 6 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини.

 

 

Студенти завершили вивчення четвертого змістовного модуля: «Регуляторний вплив неорганічних і органічних речовин на метаболізм». За переліком питань вивчених тем (Біологічні мембрани. Вода і мінеральні речовини в організмі тварин і рослин, біохімія трансмембранних переносів мінеральних і органічних речовин. Вітаміни. Коензими. Ензими та їх кінетичні властивості. Гормони і їх роль у метаболічних процесах Механізми регуляторного впливу на обмін речовин) була проведена атестація слухачів.

 

 

З 24 студентів успішну атестацію пройшли 15 з середнім балом 26. Іншим потрібно буде ще попрацювати. Активність студентів, що заходять на електронний курс є високою.

 

 

Крім дистанційного навчання викладачами були створені групи у інших електронних додатках, щоб контакт студентів з викладачем був тісніший. Таке «online» спілкування студентів із викладачами дає можливість отримувати додаткові консультації.

 

 

Доцент Валерій Цвіліховський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook