ПРАЦЮЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ ДИСТАНЦІЙНО

27 березня 2020, 14:07

Співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин оперативно адаптувалися до дистанційної форми роботи і успішно проводять навчання студентів за допомогою навчального порталу НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/, а також інших доступних ресурсів. Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11 березня 2020 року «Про заходи у НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину» навчання студентів у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувається дистанційно. Карантинний режим в Україні подовжено до 24 квітня 2020 року. 

Доцент кафедри Арнаута Олексій Володимирович проводить дистанційну роботу із студентами з вивчення таких дисциплін:
1. «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії (СК)» - для студентів скороченої форми навчання (факультет ветеринарної медицини) https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=685
2. «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» (факультет ветеринарної медицини) https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=111
3. «Біохімія у тваринництві» (факультет тваринництва та водних біоресурсів) https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=402
Студенти, що проходять навчання на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, добре знайомі з принципом роботи навчальної платформи «e-learn».

 


Лабораторні роботи, зазначених дисциплін, мають всі необхідні елементи для їх якісного виконання, бо мають прописаний чітких хід виконання і перелік завдань. Робота студентів ретельно перевіряється й оцінюється викладачем.
Користуючись інтернет-ресурсами наші студенти мають можливості дистанційно використовувати у навчальному процесі різні матеріали – відеоролики, презентації, електронні методичні вказівки, підручники, довідники та глосарії, а також виконувати лабораторні завдання і відправляти їх на перевірку викладачу, працювати з тестами.

 


Аналіз відвідувань студентами навчальних курсів за минулий тиждень показав, що студенти активно працюють над завданнями, вчасно відправляють на перевірку виконані лабораторні роботи, працюють з тестовими завданнями.

 


Карантинні заходи, що були впровадженні у відповідь на поширення територією України вірусу «COVID-19» стали для всіх безпрецедентним викликом, бо ніколи нічого подібного раніше не було. Незважаючи на труднощі викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого разом зі студентами успішно задіяли усі можливі форми й засоби для якісного опанування теоретичних знань та практичних навичок відповідно до графіку навчального процесу.

Будьмо здорові !!!

З повагою, доцент Олексій Арнаута

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook