Навчаємось дистанційно

26 березня 2020 року
НУБІП України
На виконання Наказу ректора НУБіП України Про заходи у НУБіП України у звязку з оголошенням карантину №247 від 11.03.2020 р. на кафедрі вищої та прикладної математики розпочато дистанційне навчання.
На сайті кафедри розміщено оголошення та розміщено відповідну рубрику “Дистанційне навчання з дисциплін кафедри”, де студенти можуть знайти відповідні інформаційні матеріали та завдання з самостійної роботи.
Більшість спеціальностей забезпечено електронними навчальними курсами з дисциплін кафедри, де викладачі зі студентами наразі здійснюють освітній процес. Для спеціальностей, де електронні навчальні курси ще не розроблені, інформація та завдання розміщено на сайті кафедри, про що студенти проінформовані і почали виконувати завдання.

Для забезпечення контролю виконання завдань з самостійної роботи студентами, викладачі кафедри, окрім електронних навчальних курсів використовують мобільні додатки Viber, Skype та Telegram.

  

Студент першого курсу групи ЕЕЕ-19002Б Мейта Дмитро Романович працює над знаходженням похідної та її значенням
 
 
 
 
Студент першого курсу групи ЕЕЕ-19002Б Науменко Богдан Анатолійович працює над знаходженням похідної та її застосуванням
 
 
 
 
Ніна Батечко 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook