Викладачі кафедри охорони праці проводять дистанційну роботу

26 березня 2020 року

 

З 11 березня 2020 року відповідно до наказу ректора НУБіП України 247 навчання студентів нашого університету відбувається дистанційно за допомогою навчального порталу НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/, а також за допомогою інших інтернет-ресурсів. 

 Перехід на дистанційну форму навчання студенти і викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища сприйняли з розумінням. Студенти добре знайомі з принципом роботи цієї навчальної платформи і без особливих складностей можуть виконувати лабораторні роботи і вивчати лекційний матеріал. Наприклад, дисципліни з охорони та безпеки праці викладаються у студентів майже всіх спеціальностей університету завідувачем кафедри О. В. Войноловичем, доцентами кафедри ОПІС М. М. Мотричем, В. М. Поліщуком, Т. П. Зубок, Є. І. Марчишиною, Т. О. Білько, ст. викладачем С. М. Голопурою.

З перших днів карантину були подані основні розяснення щодо особливостей навчального процесу під час карантину, узгоджений план роботи по дисципліні, також були створені Viber-групи з дисципліни. Викладачами прописаний хід виконання роботи, перелік завдань, а також є методичні рекомендації для чіткої роботи. Лабораторні роботи мають всі необхідні елементи для їх успішного виконання. Аналізуючи статистику відвідувань курсу студентами за минулий тиждень можна сказати, що студенти активно працюють над завданнями, вчасно відправляють на перевірку виконані лабораторні роботи. За розкладом навчальних занять були проведені заняття, саме в цей період спостерігалась найбільша активність студентів.   Викладачі кафедри мають постійний діалог із студентами через Viber-групи та листування електронною поштою. Студенти щоденно відправляють на перевірку виконані лабораторні роботи, розрахунки, цікаві презентації до самостійної роботи і задають питання. Можна впевнено сказати, що на кафедрі активно продовжується навчальний процес, а також зворотній зв'язок між викладачами і студентами.

 

доц. М. Мотрич


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook