Переваги та труднощі дистанційного навчання очима студента

26 березня 2020 року

- Представтеся, будь ласка. Де ви знаходитеся на період карантину?
- Зайцева Оксана , студентка 1ст7 група спеціальності «економіка» , економічного факультету Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України. Знаходжусь в Констянтинівкі, Донецька область. Проживаю вдома разом з батьками ,на період карантину доводиться навчатися дистанційно.
- Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?
-Спочатку було доволі важко звикнути до нетрадиційних форм навчання, але завдяки електронному ресурсу https://elearn.nubip.edu.ua/ , навчання приносить задоволення. Вся доступна навчальна інформація, як і раніше, буде саме тут . Тепер навіть буде більше часу, щоб докладніше дослідити і краще виконати. Стараюсь виконувати все вчасно, тож планую продовжувати саме в цьому темпі.
- Які маєте побажання для викладачів?
-Незважаючи на режим дистанційного навчання ти завжди маєш контакт з викладачами, адже це не тільки обговорення матеріалу предмета в розділі «Новини», а і онлайн-уроки. Можу сказати, що викладачі в університеті найкращі,тому ніяких побажань в мене точно немає. Викладачі постійно проводять з нами консультації, надають інформацію, надсилають джерела, якими ми можемо користуватися, цікавляться нашими успіхами та також проявляють активну наукову роботу мотивуючи нас.
- Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?
-Я займаюсь зранку та трохи в обід , мені достатньо цього часу для опрацювання матеріалу. Думаю, студенти, які хочуть учитися, вчитимуться завжди. Сподіваюся, й надалі буду з хорошими результатами.
- Чи вдається під час карантину (займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки)?
Окрім навчання я люблю читати. Читаю не тільки літературу по майбутній професії , а і фантастику. Зараз маю доволі багато часу для самовдосконалення , тож займаюсь хоббі. Не тільки читання приносить задоволення , люблю ще подивитись з сім’єю фільми або серіали. Під час карантину не потрібно падати духом, краще спрямувати вільний час в вірне русло.

Розмовляла доцент кафедри Людмила Степасюк
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook