Дистанційне навчання очима студентів: Діана Чепчак Магістр 1 року спеціальність "Економіка"

26 березня 2020 року

Чепчак Діана, студентка 1-го курсу магістратури економічного факультету у період оголошеного в країні карантину перебуває вдома у місті Василькові Київської області. Про свій досвід та враження від дистанційного навчання вона поділилась в інтерв’ю.

Діана, як відбувався процес адаптації до дистанційного режиму навчання?
- Ми завжди працювали на порталі «Elearn», тому адаптуватися до дистанційного навчання було не складно. Іноді при розв’язку певних задач виникають запитання, але консультування та підтримка у всіх питаннях з боку викладачів забезпечують планомірне засвоєння знань.

Що, на Вашу думку, доцільно було б удосконалити у системі дистанційного навчання в університеті? Є побажання для викладачів ?
- Все влаштовує. Викладачі завжди з нами на зв’язку, надають різноманітні джерела інформації, завжди запитують про наші успіхи, цікавляться нашим здоров’ям, за що їм дуже дякую. Звичайно, хочеться побажати всім здоров’я – це зараз головне.
Скільки часу щодня витрачаєте на самостійне навчання ?
- Відверто кажучи, навчання займає достатньо багато часу, оскільки завдань стало набагато більше.
Чи вдається під час карантину займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки тощо?
Так, звичайно. Раніше не завжди можна було знайти час для того, щоб почитати книгу. Зараз більше часу можна приділити собі, своєму розвитку, зайнятись своїм хобі, а також більше часу проводити зі своїми рідними і домашніми улюбленцями.

Розмовляла О. Томашевська,
доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook