ОСВОЮЄМО НОВІ МОЖЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ

25 березня 2020 року

 

1У зв’язку з запровадженням карантину викладачі та студенти змушені переходити на дистанційну форму навчання та спілкування. В коледжі системи дистанційного навчання використовуються вже багато років.

Викладачі мають досвід використання засобів ДН для самостійної роботи студентів та заочного навчання. Для цього в коледжі функціонують платформи: GSuit for Education та Moodle. З минулого року в коледжі функціонує мережева академія Cisco, курси якої проходять студенти спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія».

2

Компанія Cisco розуміючи складність навчання в умовах карантину надала усім бажаючим безкоштовний аккаунт для освітян на 90 днів в системі для дистанційного навчання Cisco Webex. Даний ресурс дозволяє залучати до 200 учасників в одній відеоконференції тривалість якої не обмежена.

Наш заклад скористався цією нагодою і отримав окремий обліковий запис в системі Cisco Webex. Даний ресурс досить зручний у використанні, має багато можливостей для взаємного спілкування, підходить при проведенні лекційних занять, семінарів та нарад.

Таку нараду а точніше засідання циклової комісії Фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій було проведено з викладачами комісії для ознайомлення з можливостями Cisco Webex Training.

Сергій ШТОГРИН, викладач-методист циклової комісії
Фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook