Навчання студентів старшого викладача Бут Я. В. під час карантину

25 березня 2020 року

 У зв'язку із введенням режиму надзвичайної ситуації на території усієї країни навчання студентами було організовано дистанційно. Студенти факультету захисту рослин, біотехнології та екології, ННІ лісового і садово-паркового господарства, агробіологічного факультету та факультету землевпорядкування протягом періоду карантину отримують завдання та спілкуються із викладачем в мобільному додатку ”Viber” , створивши об’єднану групу для кращого обміну інформацією.

Також студенти мають можливість звітувати про виконані письмові вправи через електронну пошту, а викладач, в свою чергу, надіслати більше інформації, такої як додаткова література, підручники, посилання на сайти з корисною для навчання інформацією.

Таким чином, студенти мають можливість отримувати завдання, додаткову інформацію та пояснення з граматики та лексики від викладача, а також здавати звіт щодо проробленої роботи письмово.

Також викладачами кафедри англійської мови для ТАС розробляються та розширюються курси ЕНК, які допоможуть студентам вивчати новий матеріал, розширяти словниковий запас з англійської мови, виконувати та здавати практичні завдання тощо.

Яна Бут,
старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook