Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами

20 березня 2020 року

 Литовченко Марина,студентка групи ФілА-18005б, під керівництвом доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Гольцової Маріанни 06.03.2020 року відвідала Заводську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 у м. Заводське Лохвицького району Полтавської області з метою проведення профорієнтаційної роботи для учнів 10-11 класів.

Студентка під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами розповіла про свій улюблений гуманітарно-педагогічний факультет, про його створення, статус, спеціальності.
 
 
Неабияку зацікавленість старшокласників викликала інформація про спеціальність «Філологія», тому що вважають її цікавою і багатогранною. Учні були досить активними та задавали безліч різних запитаньпро можливість вступу, викладацький склад, навчання за кордоном та одночасне вивчення декількох іноземних мов, про гуртожитки.
Студентка запросила учнів переглянути наш сайт та переконатися, що саме в НУБіП України досить цікаво та весело навчатися. Сподіваємося побачити майбутніх абітурієнтів наступного року в рядах студентів нашого університету.
Литовченко Марина
студентка групи ФілА-18005б,
Гольцова Маріанна
доцент кафедри
романо-германських мов і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook