Дистанційне навчання під час карантину

20 березня 2020, 15:32
НУБіП України

   Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину та переведенням студентів на дистанційну форму навчання відбувається за допомогою навчального порталу НУБіП (https://elearn.nubip.edu.ua/), а також шляхом листування за електронною поштою викладача.

     Згідно навчального навантаження у ІІ семестрі доцент кафедри Болгарова Н.К. проводить заняття з студентами ОС «Бакалавр» з двох навчальних дисциплін:

    Навчальна дисципліна «Сучасна економічна теорія» для студентів 1 курсу факультету інформаційних технологій, спеціальностей: 051 «Економіка (Економічна кібернетика)» та 051 «Економіка (Цифрова економіка)» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1903) розроблений та атестований у 2018 р.;


   Навчальна дисципліна «Макроекономіка» для студентів 2 курсу економічного факультету, спеціальності 051 – «Економіка підприємства» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2361) розроблений та атестований у 2017 р.



   Студентам було надано інформацію щодо плану робіт на тиждень з встановленими термінами здачі. Надано завдання для виконання  практичних  та самостійних робіт №1 та №2 (Модуль І). Студентам також запропоновані теми до самостійного опрацювання та виконання індивідуальних завдань.

    Попередньо було домовлено зі студентами про проходження  тестової частини Модуль І. Наразі переважна більшість студентів закінчили проходження тестової частини 1 модуля з даної дисципліни.

     З наступного тижня планується проведення дистанційне спілкування зі студентами використовуючи ресурс - Zoom meeting.

Болгарова Наталія

доцент кафедри економічної теорії 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook