Дистанційне навчання студентів із викладачами кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

20 березня 2020 року
     В умовах карантину викладачі та студенти продовжують працювати та навчатись дистанційно за допомогою використання навчального порталу НУБіП України, електронних адрес, messenger, груп у соцмережах. Насамперед, на сайті кафедри дане роз'яснення щодо організації роботи студентів на період карантину, а також розроблені завдання для їх дистанційної роботи.


       Для більшого поширення інформація була поширена у групі кафедри у Facebook.


   На навчальному порталі НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/ розміщені електронні навчальні курси кафедри, що містять лекційний і лабораторний матеріал, завдання для самостійної роботи, а також допоміжні відео-матеріали. 
І саме зараз активно використовуються як студентами, так і викладачами для ефективної взаємодії.
 


    Крім того, спілкування студентів із викладачами здійснюється через використання електронних адрес і месенджерів. Викладачі прагнуть донести знання якнайкраще, використовуючи різні шляхи, зокрема і аудіозаписи.

   Здійснюється моніторинг якості і стабільності інтернет-зв'язку у студентів для визначення можливості проведення модульних контрольних робіт на навчальному порталі. Хоча результати опитування учасників освітнього процесу не радують.

    Тож, бажаємо викладачам і студентах якісного і стійкого Інтернет-зв'язку, швидшого повернення в аудиторії, адже сучасні технології можуть багато, але не замінять живого спілкування, в тому числі й у навчанні.  І найголовніше – всім бути здоровими!
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook