Участь наших студентів у ІХ Міжвузівській науково-практичній студентській конференції

19 березня 2020, 12:10

 

        4 березня 2020 р. студенти 1 ст. курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» члени наукового гуртка «Інвестор», під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник, прийняли активну участь у  ІХ Міжвузівській науково-практичній студентській конференції «Актуальні питання економіки, обліку та фінансів в Україні». Яка проходила у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», де взяли участь близько 60 учасників з різних ЗВО України.

З вітальними словом до учасників конференції звернулась директор коледжу Ільченко Н.В., яка наголосила на актуальності питань, винесених для обговорення на конференції, підкреслила значення науково-дослідної, пошукової роботи студентів для їх майбутнього навчання за освітніми ступенями бакалавра та магістра.

 

Конференцію розпочали наші студенти, із доповіддю: «Переваги та недоліки прямих й непрямих податків, їх місце в податковій системі» виступила Гаркуша-Омельченко Катерина. В свою чергу, Пінчук Анастасія розповіла про напрями удосконалення оподаткування прибутку підприємств. В ході виступів виникла жвава дискусія серед учасників конференції, питання були різноплановими та актуальними в умовах сьогодення.

 

 

На завершення конференції директор коледжу Наталія Ільченко вручила сертифікати її учасникам та побажала творчих успіхів у подальших наукових дослідженнях.

 

 

Галина Скрипник,

доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook