В рамках здійснення профорієнтаційної роботи, професором кафедри економічної теорії Талавирею Миколою Петровичем 11 березня 2020 року було відвідано НВК «Гімназія - загально освітній навчальний заклад І ступеня м.Обухова ім. В.Мельника» та НВК «Спеціалізо

13 березня 2020 року
м. Обухів

         В рамках здійснення профорієнтаційної роботи, професором кафедри економічної теорії Талавирею Миколою Петровичем 11 березня 2020 року було відвідано НВК «Гімназія - загально освітній навчальний заклад І ступеня м.Обухова ім. В.Мельника» та НВК «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №5» м.Обухів.

      Зустріч відбулася з учнями 9,10 та 11 класів. Випускники шкіл отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, і зокрема на факультеті аграрного менеджменту.

Учні були ознайомлені із спеціальностями та освітніми програмами факультету, можливістю навчатися у групах з викладанням дисциплін англійською мовою, отримали інформаційні буклети факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

     Випускники активно цікавилися правилами прийому на факультет аграрного менеджменту, переліком конкурсних предметів, торішнім прохідним балом на окремі спеціальності, обмеженнями щодо кількості поданих заяв на місця державного замовлення, контрактні місця, переліком та формою подачі документів для участі в конкурсному відборі, навчанням на військовій кафедрі та ін.

         Талавиря Микола Петрович запросив випускників шкіл на День відкритих дверей Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Гуща Інна

доцент кафедри економічної теорії

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook