У зв’язку з карантином до 3 квітня навчаємося дистаційно! (документ)

12 березня 2020 року
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів про введення карантину в Україні та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції в Національному університеті біоресурсів і природокористування України до 3 квітня 2020 року навчальний процес триватиме в дистанційному режимі. Про це йдеться в наказі ректора Станіслава Ніколаєнка (текст доступний за посиланням).

     Документом також передбачено, що директори ННІ, декани факультетів, керівники відокремлених підрозділів, навчально-дослідних господарств, Агрономічної дослідної станції, Боярської лісової дослідної станції під своїм головуванням створюють оперативні групи з епідеміологічного нагляду.

     Освітній процес призупиняється – студенти та слухачі денної, заочної форм навчання та підвищення кваліфікації на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року навчаються за дистанційною формою.

     Для студентів-заочників, які прибули на навчання до 12.03.2020 року, лекції начитуються за скороченою програмою, буде видане завдання для самостійного опрацювання матеріалу.

     В університеті заборонено на період карантину проведення усіх масових освітніх заходів, наукових конференцій, Днів відкритих дверей тощо.

 

     Передбачено збір інформації про стан захворюваності серед студентів, працівників своїх підрозділів та її передачу оперативній групі до 8.45 та до 15.30 за телефонами: (044) 527 84110; (044) 5278833; (044) 5278242.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та начальник навчального відділу Оксана Зазимко, декани і директори зобов’язані подати пропозиції щодо доцільності продовження весняного семестру на один тиждень з 18 по 23 травня 2020 року, а також забезпечити організоване відпрацювання студентами лабораторно-практичних занять після завершення карантину, в тому числі по суботах.

     Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку доручено організувати та провести відповідні заходи із студентами – іноземцями, які навчаються в університеті, встановити оперативний зв'язок із керівництвом закордонних університетів, де студенти НУБіП України проходять міжнародне стажування, навчання та практику, не допускати виїздів студентів і працівників до країн, де встановлено карантин.

     Проректору з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенко доручено організувати чергування в університеті на період карантину та забезпечити безперебійну роботу водопровідної і електромереж у навчальних корпусах, гуртожитках і інших об’єктах університету, протипожежну безпеку, проведення аварійно-відновлювальних робіт.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк, завідувачі гуртожитків повинні щоденно проводити моніторинг стану захворюваності серед студентів, які проживають у гуртожитках, та станом на 8:45 і на 15:30 інформувати оперативну групу про стан і виявлені випадки підозри на захворювання, вжити вичерпних заходів щодо санітарної обробки гуртожитків.

     На період карантину начальникам відділу комплексної безпеки та експлутаційно-технічного забезпечення об’єктів охорони Василю Моісєєву, відділу пожежної безпеки Володимиру Матросову потрібно забезпечити відповідно посилену охорону та протипожежний нагляд навчальних корпусів, студентських гуртожитків, інших об’єктів НУБіП України.

     Студентам, які проживають за межами студентського містечка, у тому числі у м. Києві та Київській області, у випадку захворювання інформувати директорат/деканат відповідного інституту чи факультету.

     Директору служби закладів харчування Богдану Дубасу призупинити надання харчових послуг на всій території університету, окрім буфету в корпусі 3 та центральній їдальні.

     Завідувачам кафедр культурології Ірині Майданюк, фізичного виховання Миколі Костенку призупинити організацію і проведення масових культурологічних і спортивних заходів на території університету та участь у них студентів і співробітників університету за його межами.

     На період карантину суворо заборонений вхід сторонніх осіб до навчальних корпусів та гуртожитків університету.

     Також призупинені відрядження працівників та студентів університету за кордон та по Україні.

     Про подальші дії будемо інформувати на офіційному сайті університету.

Денис Рудень

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook