Студенти механіко-технологічного факультету здобули звання на конкурсі «Міс та Містер НУБіП 2020»

10 березня 2020 року

  Дар‘я Марченко - «Міс Грація»,  Антон Безрадній - «Містер Фантазія»

    5 березня відгомонів один з наймасштабніших конкурсів на рівні університету - «Міс та Містер НУБіП 2020 ». На плечі суддів випала нелегка задача: обрати найкращих з поміж найкращих.

    Усі учасники змагалися в різних конкурсах, а саме: дефіле у трьох стилях, інтелектуальний конкурс, та конкурс талантів. А тема цього року - подорожі країнами світу. Хоча глядачі на фізичному рівні знаходились в залі, але в думках за час конкурсу вони відчули культуру, настрій та традиції десятків країн, дізнались про культурні пам‘ятки багатьох народів та відчули себе у справжній казці.

   Дар‘я Марченко та Антон Безрадній стали   Міс та Містером на рівні факультету і отримали право представляти механіко-технологічний факультет на рівні університету!

Безперечно, вони справилися з цим завданням на усі сто. Дар‘я - красуня, граційна дівчина, справжня артистка здобула звання «Міс грація»; а Антон - бажання усіх дівчат, безперечний красень і просто розумний хлопець отримав титул «Містер фантазія».

  

   Увесь факультет пишається нашими учасниками, що підкорили серця кожного, хто сидів у залі. Вони дали змогу усім глядачам відчути культуру Індії, насолодитися своїм солов‘їним співом  та показали себе у всій красі на кожному дефіле.

   Тож, бажаємо Дар’ї і Антону подальшого розвитку та наснаги ніколи не зупинятися навіть у випадку поразки. Адже життя - це рух, і виграє тільки той, хто не здається та прямує до своєї мети з високо піднятою головою!

Анна Красюк, голова студентської організації МТФ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook