У ГУРТОЖИТКУ №6 ОНОВИЛИ СПОРТИВНИЙ ЗАЛ

12 березня 2020, 10:20

Гуртожиток - це другий рідний дім для кожного з мешканців, де вони проводять більше половини свого часу, перебуваючи в стінах нашого славного університету. Більшість студентів ведуть здоровий спосіб життя і займаються різноманітнимИ видами спорту.
Тому за підтримки деканату факультету ветеринарної медицини, гуманітарно-педагогічного факультету, адміністрації гуртожитку і дирекції студентського містечка постійно покращуються умови проживання та перебування студентів в гуртожитку.


Цього разу було зроблено капітальний ремонт кімнати для заняття спортом, де проведено зачистку, шпаклювання, ґрунтування і нанесення штукатурки, побілку стін і стелі, фарбування батарей, вікон і підлоги, що зробило спортивну кімнату красивою і затишною для займання спортом.


Також доукомплектовано кімнату новим спортивним інвентарем, зокрема боксерським мішком, гирями, гантелями, грифом і дисками для штанги.
Дякуємо Всім, хто доклав свої зусилля до ремонту і закупівлі нового спортивного інвентаря. Тепер студенти можуть тренуватися в гарних умах. Бажаємо їм покращувати свої досягнення і завойовувати тільки призові місця.

Вихователь гуртожитку №6
Т. Савчук


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook