Виховний захід К. Г. Якушко на тижні англійської мови

11 березня 2020, 12:00

11.03.2020 р. ст. викладачем Якушко К.Г. проведено виховний захід  "Greeting English spring holidays " на тижні англійської з нагоди настання весни, чудового настрою та прагнення ознайомитися з весняними англійськими святами.

Cтуденти 1 курсу 1 групи спеціальності «Геодезія та землеустрій» мали можливість і прочитати англійські вірші, і проспівати англійських пісень, і дізнатися про традиції святкування свят на кшталт дня святого Патріка 17 березня, Дня матері 22 березня, Дня весняного свята Феррі графства Корнуолл, що відзначається з часів друїдів 8 травня та ін., і отримати невеличкі призи-привітання від кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

 Паралельно проведено лінгвістичне дослідження самого слова "spring", що є хибним другом перекладача та може тлумачитися не тільки як «весна», але й як «стрибати» або й як «пружина».

Виховний захід  "Greeting English spring holidays" зацікавив майбутніх землевпорядників, які висловили побажання частіше проводити цікаві та смачні виховні заходи у формі лінгвістичних та країнознавчих студій.

 

                                                                 Студентка 1/1 зев

Ірина Невідома,

старший викладач

 К. Г. Якушко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook