Співкерівник клініки ветеринарної медицини «Ветеринарна клініка Долецьких» Віталій Долецький провів зустріч-лекцію зі студентами факультету ветеринарної медицини

11 березня 2020, 16:10

Наприкінці лютого на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбулася зустріч-лекція співкерівника клініки ветеринарної медицини «Ветеринарна клініка Долецьких» Віталія Долецького зі студентами факультету ветеринарної медицини, на якій обговорювалася тема «Професійна етика лікаря ветеринарної медицини та управління персоналом».

Випускник факультету ветеринарної медицини НУБіП України Віталій Станіславович поділився зі студентами особистим досвідом та напрацюваннями у сфері управління персоналом, стиля роботи, розповів про методи підвищення ефективності праці колег та підлеглих, про контроль, навчання персоналу, проблеми спілкування з різними психотипами людей у колективі тощо.

З цікавістю слухали студенти про методи підвищення особистої ефективності, самовдосконалення, пройшли міні-тренінг для покращення пам'яті.

Обговорювались також питання набуття студентами практичних навичок роботи з тваринами. Віталій Станіславович запросив усіх бажаючих до себе в клініку на стажування, наголосивши, що навчання молодих фахівців є невідємною частиною повсякденної роботи "Ветеринарної клініки Долецьких".

Кучерук Марія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook