СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 10 ГРУПИ ВІДВІДАЛИ ННВ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР «ВЕТМЕДСЕРВІС»

10 березня 2020 року

Студенти 10 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини відвідали Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Студентам провів екскурсію завідувач центру, доцент, к.в.н. В’ячеслав Віталійович Соломон, який розповів про роботу Ветмедсервісу, який забезпечує кафедри клінічно хворими тваринами та біологічним матеріалом, відібраним від хворих тварин, що дає можливість наочно студентам показати та навчити проводити диференціацію хвороб та правильно поставити діагноз, а також наближає практичне навчання студентів до виробничих умов.

В’ячеслав Віталійович розповів, що клінічний центр спеціалізується у наданні ветеринарних послуг з діагностики, лікування та профілактики хвороб сільськогосподарських тварин та дрібних домашніх тварин, а спеціалісти клініки мають великий практичний досвід роботи, досконалу теоретичну підготовку і велику любов до своєї справи та запросив студентів до співпраці з будь-яких питань.
У центрі студенти змогли побачити різноманітні кабінети: дієтології, хірургії, рентгенології, ультразвукової діагностики, лабораторної діагностики, а також приймальне відділення, готель для тварин, банк крові та стаціонар для тварин.

Студентам було дуже цікаво, а також було задано дуже багато питань. Дякуємо завідувачу ННВ Клінічному центру «Ветмедсервіс», доценту, к.в.н. В’ячеславу Соломону за цікаву екскурсію та з нетерпінням чекаємо на наступну екскурсію.

Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк
заступник старости групи Є. Казміріді

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook