Вікторія Кохановська: Олімпіада в НУБіП допомогла мені при вступі на факультет землевпорядкування

10 березня 2020, 17:13
     В НУБіП активно триває І тур Всеукраїнської предметної олімпіади, що дає унікальну можливість додатково отримати 20 балів до сертифікатів ЗНО. При вступі до університету це суттєво підвищить шанси навчатися за держзамовленням. Серед нинішніх першокурсників багато таких, які скористалися такою нагодою. Своїми враженнями з нами ділиться Вікторія Кохановська, яка навчається на факультеті землевпорядкування.

  • Розкажи про себе.

     – Я з міста Чечельник Вінницької області. Навчаюсь на першому курсі факультету землевпорядкування. Маю хобі – мені подобається фотографувати природу.

  • Вікторіє, чому саме обрали НУБіП України? І чому спеціальність Геодезія та землеустрій?

     – Про університет я дізналася від батька. Він тут навчався і закінчив факультет землевпорядкування. А переконалась я, що хочу навчатись саме тут, коли приїхала подавати документи на підготовчо-консультаційні курси для вступу в університет. Одразу мене вразила охайна територія університету, чудово облаштовані аудиторії, дбайливе ставлення до тебе в приймальній комісії. Пізніше взяла участь в Олімпіаді для вступників у НУБіП. А спеціальність «Геодезія та землеустрій» обрала тому, що вона є престижною сьогодні та буде актуальною в майбутньому. Принаймні мені так каже мій тато, а я йому вірю.

  • Чи допомогла тобі Олімпіада для вступу в університет?

     – Звичайно. Додаткові бали допомогли мені отримати високу позицію у рейтингу. Я писала олімпіаду з української мови й отримала 9 додаткових балів. А при формуванні рейтингів кожен бал важливий, адже тобі може не вистачити одного балу для навчання за держзамовленням. Крім того, важливий правильний вибір пріоритету при вступі.

  • Подобається навчатися? Що можеш порадити майбутнім абітурієнтам?

     – Так, звісно мені дуже подобається тут навчатися. Навчання в університеті – це той час, протягом якого ти повинен здолати всі перепони і негаразди на шляху до дорослого життя. Не сумніваюсь, що обрала найкращий університет та спеціальність для успішного працевлаштування. Раджу всім абітурієнтам вірити в свої сили і використати додаткові шанси на вступ – брати участь в предметній олімпіаді.

Розмову провела Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook