По той бік телеекрану: екскурсія студентів спеціальності «Облік і оподаткування» до медіа-холдингу «1+1»

6 березня 2020 року

3 березня 2020 р. студенти 9 групи 2 СТ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» зі своїм наставником ст. викладачем Воляк Л.Р. відвідали з екскурсією медіа-холдинг «1+1». Варто зазначити, що «Група 1+1 медіа» − один із найбільших медіа-холдингів України, до складу якого входить 7 телеканалів − «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «1+1 International», «УНІАН ТБ» та «Бігуді». 

Розпочалась екскурсія з відвідування NEWSROOM ТСН, де безпосередньо готують до виходу в ефір новини. У будні дні виходить до восьми випусків новин, у вихідні − по одному. Також тут готують проекти «ТСН Тиждень» та «ТСН. Особливе». Канал володіє найбільшою в Україні студійною відеостіною площею 27 м2, на яку подають будь-яку графіку чи зображення відповідно до кожного окремого проекту. Екскурсантам показали монтажну кімнату, місце включення з редакції під час прямого ефіру, камери та телесуфлери з інформацією, яку читають диктори.

 

Неабияке враження справив погляд «зсередини» на студію «Сніданку з 1+1».

 

У ході екскурсії, студентів також ознайомили з діючими в холдингу програмами стажування для талановитої, творчої і цілеспрямованої молоді та запросили бажаючих до участі.

Дякуємо представниці HR-департаменту медіа-холдингу Маргариті Харун  за змістовну, цікаву, наповнену позитивними емоціями екскурсію.

 

 

к.е.н., ст. викладач

Воляк Л.Р.

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook