Відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В. на тему "Index analysis"

9 березня 2020 року

27 лютого 2020 р. на кафедрі статистики та економічного аналізу відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Богданюк Олени Володимирівни для студентів 2 курсу, спеціальності “Облік і оподаткування”, з дисципліни “Статистика”. Лекція була прочитана для студентів англомовної групи, англійською мовою. Тема лекційного заняття: Index analysis.  

На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор Савчук В.К., заступник декана з навчальної роботи, відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., старший викладач Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Чухліб А.В., к.е.н., доцент Куць Т.В.

Присутні викладачі та студенти групи позитивно оцінили проведене лекційне заняття, відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом дисципліни, логічність та послідовність викладу матеріалу, різноманітність педагогічних методів та прийомів. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.

Під час обговорення присутні зазначили, що відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк Олени Володимирівни проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.

 

 

к.е.н., ст. викладач

Леся Воляк 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook