Київська область: ліквідовано загорання трав’яного настилу та господарчих будівель

6 березня 2020 року
Богуславський р-н, Київська обл., Україна

4 березня о 16:20 до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на околиці села Ісайки, Богуславського району. До місця виклику було направлено рятувальників 13-ї ДПРЧ м. Богуслав. Пожежу ліквідовано о 18:22. Причини загорання встановлюється.

4 березня о 18:29  до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на околиці села Ісайки, Богуславського району. До місця виклику було перенаправлено відділення підрозділу 13-ї ДПРЧ м. Богуслав, з особовим складом в кількості 4 осіб на гасіння пожежі. Пожежу ліквідовано о 18:54. Причина загорання встановлюється.

4 березня о 18:45 до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на околиці села Туники, Богуславського району. До місця виклику було направлено рятувальників 13-ї ДПРЧ, з особовим складом в кількості 10 осіб на гасіння пожежі. Пожежу ліквідовано о 20:42. Причина загорання встановлюється.

4 березня о 20:56  до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі в селі Біївці, Богуславського району на вулиці Стадіонна. До місця виклику було направлено рятувальників 13-ї ДПРЧ, з особовим складом в кількості 5 осіб на гасіння пожежі. Пожежу ліквідовано о 22:32. Причина загорання встановлюється.

4 березня о 21:31  до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення про загорання в житловому будинку в селі Саварка, Богуславського району, на вулиці Гагаріна.

До місця виклику було направлено  рятувальників 13-ДПРЧ, з особовим складом в кількості 3 осіб на гасіння пожежі. Пожежу ліквідовано о 22:41. Причина загорання встановлюється.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook