ТРИВАЄ РОБОТА НАУКОВИХ ГУРТКІВ

4 березня 2020 року
 
Ура! Весна у світі, в Україні, Києві… Прийшла вона й у Голосіїв, завітала у мальовничі осередки НУБіП… Окрасила собою другий, весняний семестр навчання. А з її приходом продовжують свою роботу наукові гуртки кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 
 
 
Одне із таких засідань гуртка «Інформація і політика» його учасники запропонували цими теплими днями провести на відкритих верандах нашого Ботанічного саду. Сказано – робимо! Швидко зібрались, рушаємо на місце майбутньої дискусії й обговорення проблем. По дорозі, – так бува у житті, зокрема у студентському, – зустрічаємо нашого ректора, Станіслава Миколайовича Ніколаєнко. Представились, коротко доповідаємо про наші наміри науково поспілкуватись не в аудиторії, а на природі. «Розумно!» – чуємо оцінку старшого товариша. Звичайно, запрошуємо нашого керівника, досвідченого науковця відвідати наше засідання, а, може, й стати його учасником – як би це було для нас важливо й натхненно! Проте… У ректора, ясна річ, день розписано навіть не по хвилинах, – по секундах… Станіслав Миколайович дякує за запрошення й перед тим як йти по своїх, ректорських, невідкладних справах люб’язно зголошується сфотографуватись із своїми студентами на добру пам’ять, про, сподіваємось, приємну не тільки для нас зустріч. 
 
 
Ось ми на місці. Згідно із планом роботи гуртка сьогодні обговорили проблеми інформаційного забезпечення зовнішньої політики держав світу в умовах сьогодення на прикладах подій у Сірії, загострення Російсько-турецьких стосунків та, на превеликий жаль, подій, що вони стосуються перебігу ситуації у нашій, такій рідній Державі, її східної, кровоточої рани. Короткий заспів зробив староста гуртка, Артур Бруслік, далі – питання й безкінечне дискусія й обмін поглядами на проблеми сучасного світу і ролі у них інформаційного чинника.
 
 
 
 
Заговорились, заобмінювались думками так, що ледь не забулися про час завершення, але ж ні: справжні гуртківці встигають завжди й всюди, тим більше на навчання. За два тижні наступна зустріч, вже зараз починаємо готуватись задля підвищення нашої наукової майстерності та розширення професійного світогляду.
 
 
 
 
Артур Бруслік, староста гуртка, 
Сергій Асатуров, керівник гуртка, доцент кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook