НУБіП України очима іноземних студентів

5 березня 2020, 0:11
НУБіП України

 Національний університет біоресурсів і природокористування України сьогодні – це один із найпопулярніших і найрейтинговіших університетів у системі вищої освіти в України, що гостинно відкриває свої двері усім охочим отримати вищу освіту.

Щороку лави студентів університету поповнюють тисячі абітурієнтів як із України, так і з інших держав. НУБіП приваблює вступників якісною освітою та гідними умовами проживання, що забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні працівники. Спокушує університет і гнучким графіком навчання, розвиненою інфраструктурою та матеріально технічною базою, місцем розташування тощо, а іноземних студентів – ще й помірними цінами за навчання.

Сьогодні в університеті навчається 143 іноземних студенти з 32 країн світу: Алжиру, Йорданії, Еквадору, Азербайджану, Нігерії, Камеруну, Конго, Марокко, Грузії, Китаю, Індії та Німеччини. Наразі тільки на гуманітарно-педагогічному факультеті оволодівають професією 24 іноземних студенти. 

Іеладл Ахмед приїхав до Києва із Монсури (Єгипет). Він студент першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету, мрія якого – стати журналістом. Іеладл Ахмед залюбки погодився поділитися своїми враженнями від навчання в НУБіП України. Ось якою цікавою вийшла розмова:

- Іеладл Ахмед, чому саме НУБіП ти обрав для здобуття вищої освіти?
- Я багато чув позитивного про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Більш того, мій друг з Єгипту навчався у цьому навчальному закладі, і саме він порадив мені вступати до НУБіП України, завіривши, що в університеті можна отримати якісну освіту та рейтинговий диплом за досить помірними цінами.

- Чому ти вирішив оволодівати саме професією журналіста в НУБіПі, адже це нова спеціальність на гуманітарно-педагогічному факультеті?
- Так, я усвідомлював ризик, але мене запевнили, що на кафедрі журналістики та мовної комунікації працюють високопрофесійні фахівці, в чому я вже мав нагоду переконатися.

- Чи виникають в тебе проблеми у спілкуванні через мовний бар’єр?
- Наразі я тільки почав вивчати українську мову, тому ще маю деякі проблеми зі сприйняттям і розумінням інформації, але зі мною поряд однокурсники та викладачі, які володіють як англійською, так і німецькою мовами, які завжди готові прийти мені на допомогу. Вони роблять моє перебування в Україні комфортним, і я їм за це дуже вдячний.

У свою чергу, хочемо подякувати Іеладові Ахмеду за цікаву розмову і бажаємо йому усіляких гараздів у стінах нашої Аlma mater.

Марина Качурина,
студентка першого курсу спеціальності «Журналістика»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook