Доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Мартинюк Олександр проводить активну профорієнтаційну роботу

5 березня 2020, 8:45

Доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Мартинюк Олександр Григорович у період з жовтня 2019 по березень 2020 року провів ряд профорієнтаційних заходів у школах м. Києва з метою популяризації професії лікаря ветеринарної медицини та запросив зацікавлену молодь до навчання на факультеті.

Відповідна профорієнтаційна робота була проведена в закладах повної загальної середньої освіти усіх районів м. Києва, зокрема: гімназії №59, гімназії № 48, Слав’янській гімназії у Дарницькому районі, спеціалізованій школі № 252 та № 194, ліцеї № 227 та ліцеї № 303. Учням випускних класів вище згаданих закладів освіти було роздано інформаційні матеріали про факультет доведено терміни та  умови вступу на факультет. Також учні були запрошені пройти підготовчі курси при НУБіП України. Продуктивним виявився візит до 128 школи м. Києва, де одна з учениць 11 класу Вероніка Байдюк одразу виявила бажання відвідати факультет ветеринарної медицини та висловила наміри вступати на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.


Доцент Мартинюк О.Г. із задоволенням провів екскурсію факультетом, порекомендував записатися на підготовчі курси до ЗНО, а також прийняти участь у Дні відкритих дверей для випускників шкіл, який відбудеться 10 квітня.

Олександр Мартинюк

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook