Визначено переможців І етапу Всеукраїнськох студентської олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг»

3 березня 2020, 13:48

     Третій рік поспіль маркетологи мають можливість позмагатись в сфері професійних знань за перемогу не тільки у олімпіаді зі спеціальності «Маркетинг», а в олімпіаді з дисципліни «Аграрний маркетинг». Олімпіада для маркетологів в НУБіП України є назвичайно важливою. Адже аграрний маркетинг – це саме те, що розкриває призначення та особливості маркетолога саме у агарній сфері.

     Відповідно до розпорядження декана факультету аграрного менеджменту оргкомітет був сформований у такому складі: голова оргкомітету – Збарський В.К., д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; члени оргкомітету: Рябчик А.В., к.е.н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівліЧетверик О.В., к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; секретар оргкомітету – Збарська А.В., к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» було визначено наступних переможців:

серед студентів бакалавріату:
І місце – Кравчук Анна Олегівна
ІІ місце – Манзевита Дарина Олегівна та Ціник Ірина Ігорівна
ІІІ місце – Отченко Еліна Олегівна та Сидоренко Тимофій Олександрович
серед студентів магістратури:
І місце - Година Анастасія Олександрівна
ІІ місце – Щербина Ростислав Юрійович
ІІІ місце – Чехівська Вікторія Віталіївна та Рибачук Юлія Ігорівна

     Призери Олімпіади будуть представляти Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного (м. Мелітополь, 27-29 травня 2020 р.).
     Перед переможцями стоїть складна задача – підтримати естафету своїх колег, що виборювали призові нагороди в олімпіадах, підтверджуючи високий рівень професійної маркетингової школи НУБіП України.

 

Бажаємо переможцям успіху та гідно представити НУБіП України на другому етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Аграрний маркетинг"!!!

 
Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook