Відбулася відкрита лекція доцента Ільків Л.А.

3 березня 2020 року

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 2 березня 2020 р. на 2 парі в аудиторії 513 навчального корпусу 10 відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Ільків Лілії Анатоліївни з дисципліни «Економіка природокористування» на тему «Економічний механізм регулювання раціонального природокористування» для студентів 3 курсу спеціальності «Економіка». 

Студенти уважно прослухали інформацію, що стосувалася раціонального природокористування в контексті здійснення державного регулювання та екологічної функції держави взагалі. Зокрема, в рамках лекції студенти отримали інформацію щодо основних засад економічного механізму забезпечення охорони навколишнього природного середовища, його характерних ознак і складових елементів. Також лектор акцентувала увагу на заходах адміністративного характеру щодо охорони навколишнього середовища, концепції платності природокористування та загальній базі ефективного функціонування економічного механізму природокористування в державі та світі.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, яскраву й насичену презентацію, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.

Доцент
Тетяна Мірзоєва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook