Єлизавета Маринець: "Моя дитяча мрія – отримати фах ветеринарного лікаря"

29 лютого 2020, 9:15

- Розкажіть про себе.
- Мене звати Маринець Єлизавета. Я навчаюсь у Дніпропетровському коледжі залізничного транспорту та транспортної інфраструктури у місті Дніпро.
- Чому вирішили змінити свій профіль?
- Я з дитинства мріяла стати ветеринарним лікарем, але у зв’язку з тим, що майже всі мої однокласники після закінчення 9-го класу пішли зі школи, я була вимушена вступити до коледжу. Проте на третьому курсі я остаточно вирішила, що хочу зв’язати своє життя з ветеринарною медициною.
- Звідки ви дізнались про наш факультет?
- Переглядаючи сайти університетів, де готують майбутніх ветеринарних лікарів, я натрапила на сайт вашого університету, а далі вже і сайт факультету ветеринарної медицини. Після відвідання сайту я вирішила, що потрібно побачити факультет наживо.


- Чому ви вирішили обрати саме наш факультет?
- Приїхавши на «День відкритих дверей», нам провели екскурсію по кафедрам факультету та клініці, але найбільше на мій вибір вплинув Музей анатомії, яким я була дуже вражена. Дивлячись на всю цю кількість експонатів, їхнє оформлення та кафедру в цілому, я відчула, що в цьому місці є щось особливе, бо люди, які створюють всю цю красу, вкладають частинку своєї душі у все це. А для мого вибору важливо, щоб місце, в якому я хочу отримати фах ветеринарного лікаря, мало душу.
- Які маєте плани на майбутнє?
- Для початку - хочу вступити на ваш факультет. А в подальшому хочу стати кваліфікованим ветеринаром, який спеціалізується на лікуванні екзотичних тварин, і, можливо, подальший вступ до аспірантури.

Розмову вів старший викладач кафедри
анатомії, гістології і патоморфології
тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка
Олексій Мельник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook