Відкрите заняття з фізичної культури

26 лютого 2020 року

 Другий день тижня циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін був приурочений обміну досвідом здійснення навчально-виховного процесу в коледжі. Одним з його елементів стало відкрите заняття з дисципліни «Фізична культура», яке провів викладач фізичного виховання коледжу Горбатюк О.В. зі студентами групи №2.Тема уроку: «Волейбол, Технічні дії в захисті. Прийоми передачі м’яча. Розвиток витривалості».

Присутні на занятті колеги були одностайні в тому, що викладачу вдалося його провести на високому організаційному та методичному рівні. Кожен етап уроку був детально продуманий і дозований, пояснення – чіткі і дохідливі. Було вміло здійснено індивідуальний підхід до студентів, використано інноваційні методи у викладанні дисципліни. Заслуговує на увагу використання рухливих ігор, елементів змагання.

Мети заходу було досягнуто: викладачі збагатилися ще однією краплиною досвіду в своїй методичній скарбничці, а студенти отримали практичні навички в грі з волейболу та вміння бути витривалими.

  


Птуха В.П., керівник фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook