Чоловіча студентська збірна НУБіП з футзалу здолала команду Європейського університету

27 лютого 2020, 14:57

 

26 лютого відбувся 10 тур змагань з футзалу серед чоловічих команд ЗВО м. Києва. У спортивному комплексі Національного університету харчових технологій збірна НУБіП України змагалася з командою Європейського університету.

     За підтримки вболівальників наші хлопці розпочали атакуючі дії, не даючи супернику перейти власну половину майданчику. Під галас трибун вони майстерно комбінували і швидко забили гол. Шалені оплески і гуркіт барабанів спонукали наших футболістів швидко рухатися, додавали запалу, і ще два швидких м`яча потрапили у ворота ІНТЕР ЕУ. До середини другого періоду збірна НУБіП України вигравала з рахунком 7:0. За значної різниці у рахунку, було прийняте рішення відпрацювати тактику гри з чисельною перевагою, і на майданчик вийшов п`ятий польовий гравець. На жаль, під час заміни хлопці дещо не узгодили свої дії і припустилися помилки, за що були покарані голом з боку команди-суперника. Але не відмовилися від обраної лінії гри і продовжували атакуючі дії п`ятьма гравцями. Адже вміння використовувати зайвого гравця є дуже важливим в тактиці футзалу, тому що дозволяє швидко забити гол, але потребує гарної командної взаємодії. Відпрацювати ж командну взаємодію можливо лише в ігрових ситуаціях.

     Хлопці швидко рухали м`яч, намагаючись відшукати прогалину у захисті суперника, але декілька невдалих передач призвели до перехоплень, і як наслідок, позначились у наших воротах. Тож перевага у рахунку скоротилася до 4-х голів і матч завершився з рахунком 7:3 на користь збірної НУБіП України.

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з перемогою!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook