І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Інформатика"

27 лютого 2020 року

   21 лютого 2020 року на факультеті інформаційних технологій було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Інформатика".
   Проведення олімпіади забезпечували науково-педагогічні працівники кафедри інформаційних і дистанційних технологій. Також долучились до участі в олімпіаді і НПП кафедри інформаційних систем. Участь у І етапі олімпіади приймали найкращі студенти економічних спеціальностей 1-3 курсів.


 

   В результаті, в олімпіаді взяло участь 14 студентів 1-3 курсів з 3 факультетів: інформаційних технологій (освітні програми економічна кібернетика та цифрова економіка), економічного (освітні програми: облік і оподаткування та фінанси і кредит) та аграрного менеджменту (освітні програми: менеджмент та маркетинг).

     Олімпіадні завдання для студентів підготувала завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій, член журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з Інформаційних технологій Олена Кузьмінська. Перевіркою робіт цього року займався переможець ІІ туру олімпіади з Інформатики для економічних спеціальностей (2016-2018 років), член журі всеукраїнської учнівської олімпіади з Інформаційних технологій (2018-2019 р.), студент магістратури (освітня програма Економічна кібернетика) Богдан Ворона. Організаційне забезпечення здійснювали доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Максим Мокрієв та старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій Таїсія Саяпіна.

Місця розподілились наступним чином:

1 місце – Гончарук Аліна Павлівна, 2 курс/ 1 група, ф-т Аграрний менеджмент, спеціальність Маркетинг – викладач: Тетяна Волошина, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій;
2 місце – Торохтій Максим Анатолійович, 2курс/ 4 група, Економічний ф-т, спеціальність Облік і оподаткування - викладач: Ольга Касаткіна, старший викладач кафедри інформаційних систем;
3 місце – Ремінна Поліна Вікторівна, 1 курс/ЦЕ 19005б, ф-т інформаційних технологій, спеціальність Цифрова економіка - викладач: Максим Мокрієв, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій;
3 місце – Петренко Алла Олександрівна, 3 курс/ 1 група, ф-т інформаційних технологій, спеціальність Економічна кібернетика - викладач: Максим Мокрієв, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!


Таїсія Саяпіна
старший викладач кафедри
інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook