НАРОДНИЙ ЖІНОЧИЙ ВОКАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «ОКТАВА» — володар гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості!

22 лютого 2020 року
Київ

 НАРОДНИЙ ЖІНОЧИЙ ВОКАЛЬНИЙ  АНСАМБЛЬ «ОКТАВА» - володар гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості

 

Наприкінці минулого року жіночий вокальний ансамбль «Октава » , якому вже понад 20 років, отримав найвище для аматорського колективу звання – «народний». Та творчим людям немає часу спочивати на лаврах: з початку навчального семестру дівчата відновили заняття вокалом – і 21-22 лютого взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Свято талантів. Зоряний шлях», який проходив на сцені актової зали Київського державного коледжу туризму та готельного господарства.

 

 

Молоді таланти підтримало Міністерство культури України, управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району м. Києва,  Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, Європейська асоціація фольклорних фестивалів (EAFF). туристичні оператори «Алітас-тур» та «Даніс-тур».

«Не по-зимовому тепла погода створила надзвичайно теплу атмосферу на сцені фестивалю, - каже керівник ансамблю викладач кафедри культурології Ніна Мелікова, - проте ми розуміли, що звання «народний» ставить до нас високі вимоги, тому журі буде до нас прискіпливішим, ніж до інших учасників, тим більше, що у його складі – знані співаки, актори, режисери, науковці, громадські діячі. Усі учасниці колективу щиро віддалися виконанню улюблених музичних творів «Пісня про матір» та «Утоптала стежечку», усі прагнули довести, що «Октава» - насправді найкращий такого роду ансамбль серед молодих талантів.»

За два дні журі переглянуло програми понад 150 учасників конкурсу, тож очікування його рішення було дуже напруженим, але саме рішення – надзвичайно приємним: народний жіночий вокальний  ансамбль «Октава» отримав Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Свято талантів. Зоряний шлях» та подарунковий сертифікат на 5000 гривень для участі в одному із наступних міжнародних фольклорних фестивалів.

 

Прийми наші сердечні вітання, «Октаво» ! Розквіту вашим талантам, дівчатка!

Ірина Майданюк,

завідувач кафедри культурології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook